Přeskočit na hlavní obsah

Hledáme kolegu Python programátora - přijď a #hrajsnami

Mohli bychom začít tak jak se to obvykle dělá, totiž že "mladý a dynamický tým s naleštěným kávovarem hledá ...", ale to nejsme my a ty to určitě nechceš slyšet. O co teda jde?
Hledáme kolegu, který s námi bude hodiny koukat do monitoru na počítačový kód (a pak zajde do hospody pokecat o základních otázkách života, vesmíru a vůbec).




A konkrétně?




Děláme appky v Pythonu a PHP a to jak vlastní, tak na zakázku. Front-endy píšeme obvykle v JavaScriptu. Pracujeme na drobných a roztomilých věcech (rezervák pro školky) až po velké a náročné projekty (internetové bankovnictví).
A jak to u nás chodí? Mrkni dolu nebo třeba na náš Facebook profil: https://www.facebook.com/sparktech.cz/

PHP

Co potřebujeme, abys znal:

    • PHP 5.3+
    • databází MySQL / PostgreSQL
    • HTML5, Javascript, CSS (alespoň pokročilá úroveň)
    • znalost systému pro správu verzí kódu GIT

     

    Skvělé by bylo, kdybys uměl (ale klidně tě to naučíme):

      • PHP framework Nette či CakePHP
      • Javascriptový framework AngularJS
      • znalost CoffeeScript, LESS/Stylus/Jiný CSS preprocessor
      • zkušenosti s psaním testů (unittesting)

       

      Python

      Co potřebujeme, abys znal:

      • znalost programovacího jazyka Python
      • a frameworku Django
      • znalost MySQL / PostgreSQL
      • znalost systému pro správu verzí kódu GIT

      Skvělé by bylo, kdybys uměl (ale klidně tě to naučíme):

      • zkušenosti s Javascriptovým frameworkem AngularJS
      • znalost CoffeeScript, LESS/Stylus/Jiný CSS preprocessor
      • zkušenosti s psaním testů (unittesting)


      Co nabízíme na oplátku my? 

       

      1.  Nové výzvy - pracujeme jak na vlastních projektech, tak projektech největších hráčů současného e-trhu (budeš se divit, jak variabilní věci řešíme),

       

      2.  Zkušenosti - používáme aktuální nástroje a rádi tě s nimi naučíme; objeví-li se něco nového budeme to společně zkoumat,

       

      3.  Práci - "to je asi jasný, ne?", ale zároveň ti zaručíme, že tu vždy bude co k řešení

       

      4. Peníze - zaplatíme ti za to. Možná se ptáš kolik? To bude záležet na dvou věcech:

      • kvalitě a rozsahu předchozího bodu (tedy práce)
      • nutnosti oprav v tom, co odevzdáš jako první bod (tedy výsledků práce).
      Ale protože každý fungujeme jinak, tak máme i další formy odměny - podíly na projektech apod. Bude záležet jen na tobě, jak se budeš chtít profilovat.

      5. Další aktivity - ty nespadají pod 3. a nedostaneš za ně 4., ale určitě představují body 1. a 2. Vypadá to obvykle třeba nějak takhle:











      Pokud bys měl k tomu co říct, napiš nám na info@sparktech.cz nebo zavolej na 777 646 771 a domluvíme se na krátkém pokecu u kafe nebo konferenci přes Skype, Hangouts, Appear.in, prostě nástroji co bude po ruce.

      Nebo přijď na Game night a #hrajsnami - ostatně tak se poznáme nejlíp :-)

      Populární příspěvky z tohoto blogu

      #softwareAmaso v Rokytnici

      Na říjnovém planningu jsme, poměrně na poslední chvíli, zpískali podzimní akci v Rokytnici (nad Jizerou - to neplést s Rokytnicí v Orlických horách, což se někomu, a přiznejme si že mě, povedlo). Rozhodli jsme se věc pojmout jako všeSparkTECHáckou akci, takže včetně dětí, manželů a manželek, přítelů a přítelkyň a dalších domácích mazlíčků. Jako na každé #softwareAmaso akci nesměla chybět tuna jídla a zajímavé prostředí. První bod jsme s Matějem pokryli čtvrtečním nákupem a zajistili jídlo nejen na víkend, ale i na následnou Toasťáko-vraždu prvního stupně v týdnu a dnech dalších. O další bod se postaralo z velké míry počasí, které nabídlo podzim ve své nejkrásnější podobě. Chajdu máme celou pro sebe. První večer byly na pořadu dne degustace vánočních vín a hry. Chybou bylo nechat intelektuálnější hry na pozdější fáze degustace. Není na hanbě, čeká na koupelnu.  Vše utichlo, jdeme spát.  Přilehlá restaurace otevřená od brzkého rána zachránila mnohým život, prot

      #SparkTrip do Izraele - Israel PyCon

      Když jsme letos plánovali konference pro #python, byl PyCon jasná volba. No a protože v termínu toho českého se nashromáždily různé jiné akce (především vzhledem k tomu, že je o víkendu), hledali jsme  v zahraničí.  Volba to nakonec nebyla těžká, protože Mára byl začátkem roku na homeofficu v Izraeli a místní PyCon mu byl doporučen. A jelikož my ostatní jsme do té doby v Izraeli nebyli, tak bylo rozhodnuto. 
        20. 10. 2020 objevil SparkTECH Eluvii . Po deseti letech putování našli programátoři ze SparkTECHu prostředí, které je jim blízké a rozhodli se v něm zůstat. Proto je od nynějška SparkTECH známý jako Eluvia , místo, kde platí dané slovo, dohodnuté termíny a profesní standardy, stejně spolehlivě jako zákony vesmíru. Sledujte www.eluvia.com On the October 20th, 2020, SparkTECH has discovered Eluvia . After ten years of wandering, SparkTECH programmers have found an environment close to them and have decided to stay in it. That's why SparkTECH is now known as Eluvia , a place, where the given word, agreed terms and professional standards apply as reliably as the laws of the Universe. Follow www.eluvia.com  #eluvia #eluvialand #eluviacloud #codemustflow