Přeskočit na hlavní obsah

Upgrade na Windows 8 podruhé

Publikováno | 7. Únor, 2013

Před několika dny skončila akce společnosti Microsoft Corporation nabízející upgrade stávajícího operačního systému Windows na nový operační systém Windows 8 ve verzi Pro za 29,99 EUR. Jednalo se o časově omezenou akci, které skončila 31. 1. 2013.  Cena se tak po tomto datu ustálila na 279.99 EUR, což pro českého uživatele představuje rozdíl cca 6.000,- Kč. Standardní verzi lze pak pořídit za 119,99 EUR.


Microsoft ale přišel vzápětí s další nabídkou vztaženou k upgradu na Windows 8 Pro. Ta je dostupná na stránce https://www.windowsupgradeoffer.com/ . Pro české uživatele pak konkrétně na https://www.windowsupgradeoffer.com/cs-CZ . V rámci této nabídky má uživatel s novým osobním počítačem (první rozdíl oproti původní nabídce) možnost získat upgrade ze systému Windows 7 (druhý rozdíl) za 14,99 EUR (+- 380,- Kč).

Počítač se systémem Windows 7 musí být zakoupen mezi 2. červnem 2012 a 31. lednem 2013. V Podmínkách použití [1] se pak dočtete další omezení, především, že nabídka je omezena na osobní (může být tedy zakoupen fyzickou osobou) a nekomerční užití (nikoliv pak za účelem podnikání, tedy ani fyzickou osobou podnikající).
Vzhledem k faktu, že nabídka je určena fyzickým osobám, je vyžadován souhlas se zásadami ochrany osobních údajů společnosti Microsoft [2], řešící problematiku cookies, reklamy, předávání osobních údajů dalším subjektům apod.

Nabídka je omezena do 28. února 2013.


 _________________________

Populární příspěvky z tohoto blogu

#softwareAmaso v Rokytnici

Na říjnovém planningu jsme, poměrně na poslední chvíli, zpískali podzimní akci v Rokytnici (nad Jizerou - to neplést s Rokytnicí v Orlických horách, což se někomu, a přiznejme si že mě, povedlo). Rozhodli jsme se věc pojmout jako všeSparkTECHáckou akci, takže včetně dětí, manželů a manželek, přítelů a přítelkyň a dalších domácích mazlíčků. Jako na každé #softwareAmaso akci nesměla chybět tuna jídla a zajímavé prostředí. První bod jsme s Matějem pokryli čtvrtečním nákupem a zajistili jídlo nejen na víkend, ale i na následnou Toasťáko-vraždu prvního stupně v týdnu a dnech dalších. O další bod se postaralo z velké míry počasí, které nabídlo podzim ve své nejkrásnější podobě. Chajdu máme celou pro sebe. První večer byly na pořadu dne degustace vánočních vín a hry. Chybou bylo nechat intelektuálnější hry na pozdější fáze degustace. Není na hanbě, čeká na koupelnu.  Vše utichlo, jdeme spát.  Přilehlá restaurace otevřená od brzkého rána zachránila mnohým život, prot

#SparkTrip do Izraele - Israel PyCon

Když jsme letos plánovali konference pro #python, byl PyCon jasná volba. No a protože v termínu toho českého se nashromáždily různé jiné akce (především vzhledem k tomu, že je o víkendu), hledali jsme  v zahraničí.  Volba to nakonec nebyla těžká, protože Mára byl začátkem roku na homeofficu v Izraeli a místní PyCon mu byl doporučen. A jelikož my ostatní jsme do té doby v Izraeli nebyli, tak bylo rozhodnuto. 
  20. 10. 2020 objevil SparkTECH Eluvii . Po deseti letech putování našli programátoři ze SparkTECHu prostředí, které je jim blízké a rozhodli se v něm zůstat. Proto je od nynějška SparkTECH známý jako Eluvia , místo, kde platí dané slovo, dohodnuté termíny a profesní standardy, stejně spolehlivě jako zákony vesmíru. Sledujte www.eluvia.com On the October 20th, 2020, SparkTECH has discovered Eluvia . After ten years of wandering, SparkTECH programmers have found an environment close to them and have decided to stay in it. That's why SparkTECH is now known as Eluvia , a place, where the given word, agreed terms and professional standards apply as reliably as the laws of the Universe. Follow www.eluvia.com  #eluvia #eluvialand #eluviacloud #codemustflow